Priključite se i pratite našu kampanju #MiLjudiZajednoMožemoViše

Priključite se i pratite našu kampanju #MiLjudiZajednoMožemoViše
Pojmovi twitter 1
Broj izbelgica u svetu premašio je 80 miliona sredinom 2020. godine, u jeku pandemije korona virusa, što je najviše do sada. Da bi pobegli od nasilja, sukoba, progona i siromaštva na hiljade ljudi danas u svetu traži svoj drugi dom i priliku za novi život u miru.
 
Mnoge izbeglice na tom putu prolaze i kroz našu zemlju, a poneko u njoj vidi i mesto gde bi život mogao da počne iz početka. U tom procesu prolaze kroz različte faze i pravne statuse izbeglica, migrant, tražilac azila, apatrid. Kroz našu kampanju #MiLjudiZajednoMožemoViše želimo da ukažemo u čemu je razlika.
 
Pojmovi twitter 2
Pojmovi twitter 3
 
Pored toga želimo da ukažemo na važnost socijalne kohezije, multikulturalizma i doprinesemo smanjenju jaza između zajednica u cilju stvaranja tolerantnijeg društva gde svako ima šansu za dostojanstven život. Podsetimo da uspešan proces integracije izbeglica pruža obostranu korist koju i društvo i njeni novi članovi imaju od ovog procesa. 
 
Kampanja INTEGRACIJE_IZBEGLICE SU Twitter

Online kampanju #MiLjudiZajednoMožemoViše možete pratiti na našim nalozima na društevnim mrežama, na Fejsbuku ,  Instagramu  i  Tviteru .

Kampanja INTEGRACIJE_Sloboda-jednakost Twitter

 

Kampanja INTEGRACIJE_Integracija Twitter 1

Kampanja INTEGRACIJE_Integracija Twitter i FB 2 (1)